Make your own free website on Tripod.com

LETERSIA SHQIPTARE!
[ Home ] Rilindja ] Pavaresia ] Bashkohore ] Forumi ]

 

Ndihmoni letersine shqiptare
Ky site eshte hapur per publikimin e poezive dhe veprave letrare shqiptare. Si fillim ne kemi hedhur vetem disa prej autoreve qe ne dispononim. Tani per tani kemi hedhur vetem autoret bashkohore ndersa jemi ne pune e siper per publikimin e vepres se Rilindasve. Ne sapo publikuam nje vellim te tere te Andon Zako Cajupit. Ishte kenaqesia ime qe te merrja kete inisiative te bukur. Megjithate ky site ka nevoje per ndihmen tuaj te vazhdueshme. Une do tu lutesha te gjithe ju qe kini deshire te kontribuoni ne pasurimin e ketyre faqeve me poezi e autore te rinj, qe ti postoni poezite tuaja ne forumin e posacem qe ne kemi hapur.

Ju faleminderit
  Albasoul

 

Degjoni muzike ndersa lexoni poezi!
Vizitoni faqen e MUZIKES SHQIPTARE!
ALBASOUL