Make your own free website on Tripod.com

Requiem
Home ] Up ]

 

Bardhyl Londo

    
REQUIEM

Pasi i hengren te gjitha banketet 
Pasi i shijun te gjitha presidiumet, 
Pasi i moren te gjitha cmimet, te gjithe titujt, 
Pasi i bene te gjitha udhetimet jashte shtetit, 
Befas nje mengjes folen krejt ndryshe: 
Ate qe kemi puthur, ta peshtyjme tani. 

Dhe zgjaten duart prape drejt banketeve, cmimeve, 
titujve, udhetimeve... 
Rituali i ripertypjes filloi ne remaxhor: 
pertyppeshty, peshtypertyp... 

Zoti te ruajt, demokraci!